Okul Aile Birliği Çalışmaları

Okulumuz Anasınıfı öğretmeni Sati ANDİÇ'in okul aile birliğimiz ile birlikte lösemi tedavisi için hastanede yatarak tedavi gören çocuklarda biraz olsun tebbessüm oluşturmak, onlara ve ailelerine verdikleri mücedelede destek olmak amacıyla toplanan ayni ve nakdi yardımlardan alınan oyuncak ve nakdi yardımlar Kanuni Sultan Suleyman Devlet Hastanesi Hemetoloji bölümünde tedavi gören çocuklara verildi.

Mrt

Okulumuz Aile Birliğinin düzenlemiz olduğu, velilerimiz arasındaki bağları güçlendirmek amacıyla gerkçekleştirdiğimiz veli çayımıza davetlisiniz.

Lösemili Çocuklar için Küçüçekmece Belediyesinin LÖSEV ile birlikte başlatılan örgü kampanyasına okulumuz aile birliği de destek olmak amacıyla velilerimizden kampanyaya katılmak isyenlerin örgülerini okulda toplayarak 25 Aralık Salı günü toplu olarak teslim edecektir.

Kampanyaya katılmak isteyen velilerimizin en geç 25 Aralık Salı gününe kadar örgülerini okulumuz aile birliğine teslim etmesi gerekmektedir.

Okulumuz velilerine yönelik yapılan çay davetimiz gerçekleştirilmiştir.Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilmiştir.Yeni Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyelerimizden Gülşen TEL Okul Aile Birliği Başkanı, Emine ORHAN Başkan Yardımcısı,İlknur KESKİN Muhasip Üye,Edibe AYDIN Sekreter,Serpil ERASLAN Üye olarak seçilmiştir.

Tanışma çayı etkinliğine katılan velilerimize ve düzenleyen Okul Aile Birliğimize Teşekkür ederiz.

Okulumuza emeği geçen Okul Aile Birliğimize teşekkür ediyoruz.Çalışmalarından dolayı plaketleri Okul Müdürümüz Hasan YAZICI tarafından verildi.