Rehberlik

Eyl

İstanbul Veli Akademileri Eğitim Planımız doğrultusunda 2019-2020 eğitim öğretim yılında velilerimize yönelik aşağıda belirtilen eğitimlerimiz gerçekleştirilecektir. Eğitimler uzman eğitmenler okula davet edilerek yapılacaktır. Eğitimler sonucunda en az 5 eğitime katılan velilerimize yıl sonunda sertifika düzenlenerek verilecektir. Eğitim tarihleri ve eğitimi verecek uzman kişiler daha sonraki tarihlerde bildirilecektir. Velilerimizden katılım bekliyoruz.

Kas

Okulumuzda Veli Akademileri kapsamında düzenlenen 1. Eğitim "Ailede Demokratik Ortam" konulu eğitim velilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Eğitimimize katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Sevgili Veli,

"Çoocuklarla iletişim kurarken nasıl davranmalı?

Anne-Baba olarak nelere dikkat edilmeli?

Sağlıklı iletişimin anahtarları nelerdir?

Vb. konularda bilgi almak istiyorsanız, sorun yaşıyor ve ne yapacağınızı bilmiyorsanız,

"ANNE- BABA TUTUMLARI ve İLETİŞİMİN ÖNEMİ" üzerine verilecek olan seminere davetlisiniz.

Ekm

Okulumuzda düzenlenen Aile İçi İletişim" konulu seminerimiz velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirilmiştir.Seminerimize katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Rehberlik Servisimiz tarafından verilecek seminerlere ulaşmak için resme tıklayınız.