TEŞEKKÜR ETTİKLERİMİZ

ÖĞrencilerimize ulaştırılmak üzere Okul Aile Birliğimize kıyafet yardımında bulunan Öğrencilerimize kıyafet yardımında bulunan Badi Junior firması sahibi ALİ ÇALIŞKAN'a teşekkür ederiz.

3/E Sınıfı Velimiz Yaşar BALCI'ya Okul Aile Birliğimize yapmış olduğu bağış için teşekkür ederiz.

Okuldaki eğitim ortamını iyileştirmek, güzelleştirmek ve çocuklarımız için daha renkli hale getirmek amacıyla, veli katkısının en güzel örneklerinden birini sergileyerek, öğrenci sıralarının renklendirilmesindeki emeklerinden dolayı öğretmenlerimiz ve velilerimize okul ve öğrencilerimiz adına gönülden teşekkür ederiz.

Okulumuz Tabiat ve Hayvan Bakım Atölyesinde yapılan peysaj çalışması ve okulumuz çevresindeki yaya geçitlerinde engelli rampaları düzenlemesinde katkılarından dolayı değerli velimiz FİKRİ KAŞDEMİR ve İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL BAKIM VE ONARIM MÜDÜRLÜĞÜNE teşekkür ederiz.

ZON TURİZM VE ORGANİZASYON TİC. LTD. ŞTİ. firmasının "DOMESTOS OKULUM HİJYENİK" projesi kapsamında okulumuza 80 adet (4 koli) domestos temizlik malzemesi için teşekkür ederiz.

Okulumuz öğrenci servisçileri Seyfi KILIÇ, Ali GÜNEŞ ve Şenel ÖZKAYA'ya okulumuzda mevcut olan Tasarım Beceri Atölyelerinden Tabiat ve Hayvan Bakım Atölyesinde bulunan hayvanların soğuk ve yağıştan korunmaları ve daha iyi şartlarda barınabilmeleri için barınaklarının üstüne çatı ile örtmeleri nedeniyle okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Okulumuzda oluşturduğumuz TASARIM BECERİ ATÖLYELERİ'nde öğrencilerimizin kullanmaları için (80 adet) kumaş baskı ve kesim işini bedelsiz yapan 3/B sınıfı velimiz Öznur GÜNEŞ ve ve dikim işini bedelsiz yapan velimiz Hayrettin ATABEY'e değerli katkılarından dolayı öğrencilerimiz ve velilerimiz adına teşekkür ederiz.

Okulumuz 3/B Sınıfı velimiz Sümmeye Hatamkhani 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlerimize hazırlamış olduğu pasta için teşekkür ederiz.

1/G sınıfı velimiz Arif GÜNDOĞDU, ÖĞRETMENLER GÜNÜ nedeniyle yönetici olarak görev yaptığı İBİS HOTEL'e okulumuz öğretmenlerini kahvaltılı organizasyon ile misafir etti. Öğretmenlerimize gösterilen ilgi alaka ve misafirperverlikten dolayı Arif GÜNDOĞDU ve İBİS HOTEL personeline teşekkür ederiz.

4/G Sınıfı velimiz Ergin GÜL'ün okul aile birliğimize yapmış olduğu nakdi bağış için teşekkür ederiz.

Velimiz Zehra YAMAK ÇİFTCİ okulumuz aile birliğine iki adet bilgisayar kasası bağışta bulunmuştur. Kendisine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.