Tüccar ve Sanayiciler Derneği İlkokulu

tuccarvesanayicilergmail.com
Adres
Halkalı Merkez Mah. Selçuklu Cad. No 22 Avrupa 2 Konutları Üstü Küçükçekmece / İSTANBUL
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin; bilgili, problem çözme becerileri gelişmiş, dürüst, sorumluluğunu bilen, araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, ortak bir genel kültürle, soruların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan anlayan, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Başarılar
Okulumuz BEYAZ BAYRAK. BESLENME DOSTU OKUL, YEŞİLİ KORUYAN AĞAÇ DOSTU OKUL, e-TWINNIG OKULU ve OKULUM TEMİZ belgelerine sahiptir. Okulumuz Harezmi Eğitim Modeli uygulayıcı okuldur. Okulumuz Tasarım Beceri Atölyeleri pilot uygulayıcı okuldur. Okulumuzda mevcut olan TBA(Tasarım Beceri Atölyeleri); Yazımı ve Tasarım Atölyesi, Görsel Sanatlar Atölyesi, Drama ve Eleştirel Düşünce Atölyesi, Yaşam Becerileri Atölyesi, Ağaç ve Metal İşleri Atölyesi, Tabiat ve Hayvan Bakım Atölyesi, Açık Hava Sporları Atölyeleri mevcuttur.
Öğretim Şekli :TAM GÜN (09.00 - 14.40)
Saatler
09.00 - 14.40 ( Normal Eğitim ) 14.55 -16.30 (Ders dışı eğitimler ) 08.00-12.30 Sabahçı Anasınıfı, 13.00-17.30 Öğlenci Anasınıfı
KALORİFERLİ
İNGLİZCE
Ulaşım
Sefaköy-Başakşehir hattındaki Sarı başlıklı dolmuş minibüsler ile veya Atakent-Bakırköy ve Atakent-Taksim İETT otobüsleri ile okulumuza ulaşabilirsiniz. Okulumuz Selçuklu parkına, Pagev Meslek Lisesine yürüme mesafesindedir.
Servis Bilgisi
Atakent 1. Etap içi, Mehmet Akif Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Nayman Mevkii, Zeynebiye Mevkii ´lerine servis mevcuttur.
Atakent 1. Etap İçerisinde, Atakent ve Nayman mevkileri arasındadır.
İlçe MEM´e 1 km uzaklıktadır.
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZDA HER EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜNCELLENEREK UYGULANAN SOSYAL, KÜLTÜREL, SPORTİF VE AKADEMİK ETKİNLİKLER KILAVUZUMUZ DOĞRULTUSUNDA ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRİLMEKTEDİR.
OKULUMUZ e-TWİNNİNG OKULU BELGESİNE SAHİPTİR.
ROMANYA MANKALYA STANFUL ANDREİ OKULU İLE KARDEŞ OKUL PROJESİ YÜRÜTÜLMÜŞTÜR.