BİLSEM GENEL ZİHİNSEL YETENEK ALANI TABLET UYGULAMALARI OKULUMUZDA YAPILIYOR

Okulumuzda İlçemiz Bilim Sanat Merkezi Genel Zihinsel Yetenek Alanı  Ön Değerlendirme Uygulamaları ( Bilsem Tablet Uygulamaları )

10/02/2024 ile 23/03/2024 tarihleri arasındaki Cumartesi ve Pazar Günleri yapılacaktır.

Okulumuza Ulaşım Olarak;

* Uygulamanın başlama saatinden en az 30 dakika önce okulda olmanız sizin yararınıza olacaktır.

* Sefaköyden gelen SARI BAŞLIKLI başlıklı SEFAKÖY-BAŞAKŞEHİR minübüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.

* 89 T ve 98 T otobüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.

* Ayrıca okulumuz Halkalı merkeze 10 Dk .lık yürüme mesafesinde olup, selçuklu parkının yakınında ana yol güzergahı üstündedir.

* Tek araçla gelemeyen velilerimiz öncelikle Halkalı Merkeze gelip oradan okulumuza ulaşmayı denemelidir.

SAYIN VELİLERİMİZ

*ÖĞRENCİLER UYGULAMAYA:

KİMLİK VE OKULDAN ONAYLI VE RESİMLİ  GİRİŞ KARTLARI OLMADAN ALINMAYACAKLARDIR

*BU UYGULAMA TABLET UYGULAMASIDIR (BİLSEM SÜRECİ 1. AŞAMA)

*KALEM KAĞIDA İHTİYAÇ YOKTUR

*VELİLERİMİZ UYGULAMA BİNASINA GİREMEZLER

*UYGULAMA SAATİNDEN 20 DK ÖNCE ÖĞRENCİLER SALONLARA ALINACAKLARDIR

*UYGULAMA 30-40 DK SÜREBİLMEKTEDİR

Araçlarınızı okulumuz bahçesine park edebilirsiniz.

*UYGULAMALAR TÜRKİYE GENELİNDE NİSAN SONUNA KADAR DEVAM EDECEK SONUÇLAR MAYIS AYINDA MEB İNTERNET SİTESİNDEN YAYINLANACAKTIR.

Yayın: 13.01.2023 - Güncelleme: 11.02.2024 16:18 - Görüntülenme: 221