Etiket Sonuçları: zeka oyunları

Mrt

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında dereceye giren öğrencilerimize okul müdürümüz Hasan YAZICI tarafından  başarı belgeleri verildi.

Mrt

Okulumuzda 4. sınıflar arasında yapılan akıl ve zeka oyunları turnuvası sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Mrt

Okulumuzda 3. Sınıfları arasında yapmış olduğumuz Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası 3.Sınıflar sonuç listesine ulaşmak için tıklayınız.

Şbt

Okulumuzda 2. Sınıfları arasında yapmış olduğumuz Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası 2.Sınıflar sonuç listesine ulaşmak için tıklayınız.

Şbt

Okulumuzda 1. Sınıfları arasında yapmış olduğumuz Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası 1.Sınıflar sonuç listesine ulaşmak için tıklayınız.

Nis

03-04 Nisan 2018 tarihlerinde Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilkokul ve ortaokullar arasında yapılan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası finallerinde dereceye giren öğrencilere İlçemiz Kaymakamı Harun KAYA, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Abdülbaki İNCE, şube müdürleri Hüseyin BOZKURT ve Metin NARİ, okul müdürleri ve öğretmenlerin katılımı ile yapılan törenle ödüller sahiplerine verildi.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan akıl ve zeka oyunları turnuvasının bölge oyunlarının ilkokul 1-2. ve 3-4. sınıf kategorilerinde ikincisinin yapıldığı Dr. İsmet Birgül İlkokulunda öğrenciler turnuva oyunları olan MANGALA, ABALONE, ENGEL PLUS, QUARTO ve REVERSİ oyunlarında tatlı rekabetle birbirlerine üstünlük sağlamaya çalıştılar.

1-2. sınıflar ve 3-4. sınıflar kategorisinde ilk 8´e giren öğrenciler 3 Nisan 2018 Salı günü yapılacak İlçe finallerine katılmaya hak kazandılar.

Nis

İlçemiz resmi ilkokulları arasında okulumuzda yapılan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasına katılan öğrenciler 1. Tur kalem kağıt oyunları ve 2. Tur Strateji Oyunlarını oynayarak derece elde etmeye çalıştılar. Öğrencilerin akıl ve mantıklarını kullanmanın yanında heyecan ve eğlenceyi birlikte yaşadıkları turnuvada dereceye giren öğrencilere, öğrencileri hazırlayan danışman öğretmenlerine ve okul müdürlüklerine 09 Mart 2017 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cemal YILMAZ, Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmen, veli ve öğrencilerin katılımı ile okulumuzda yapılan törenle ödülleri takdim edildi.

Törende konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz öğrencilerimizi üç yönüyle en iyi şekilde hazırlamamız gerektiğini vurguladı. Bunların birincisinin akademik yönüyle, ikincisin sosyal kültürel yönüyle ve üçüncüsünün de ahlak yönüyle en iyi şekilde yetiştirmemiz gerektiğini vurguladı.

Ekm

Küçükçekmece ilçesinde yapılacak Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası ile ilgili detaylı bilgi haberin devamında mevcuttur.