eTwinning Projeleri

Avrupa Kalite Etiketi alan projelerimize emek vermiş olan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ağu

13 Öğretmenimiz öğrencileriyle yapmış oldukları başarılı eTwinning Projeleri ile ULUSAL KALİTE ETİKETİ almaya hak kazanmışlardır. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Ağu

Okulumuz öğretmenlerinin eTwinning de yapmış oldukları başarılı projeler neticesinde AVRUPAK KALİTE ETİKETİ almaya hak kazandık.

Tem

eTwinning Okulu Belgemizi ve Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketlerimizi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan törende aldık. Okul müdürümüz Hasan YAZICI, okul eTwinning Belgesini, Aslı Kalebaşı, Elif YÖRÜKÇÜLER ve Müjgan Mukaddes TALİ de kalite belgelerini teslim aldılar.

Bültene erişmek için aşağıdaki görselin üzerine tıklayınız.

Zeka ve Beceri Oyunları projemizin Kağıt Kalem Takımımızın öğrencilerle online oyunlar oynayıp yarışmalar yaptık

TBA İLE 21.YY.BECERİLERİ PROJEMİZİN MAYIS AYI ÖĞRENCİ WEBINARIMIZ

"Matematikle Oyuna Geldik"adlı e Twinning Projesini yürüten 3/D Sınıf Öğretmeni Murat SÖĞÜT sınıfında öğrencilerine uyguladığı özel tasarımlı oyunlarla matematik dersini daha eğlenceli ve bu dersten korkmadan, soyut kavramları daha iyi kavratarak eğlenceli bir ders haline getirmiştir.

Masal Şenliğimiz