Sosyal-Kültürel ve Sportif Etkinliklerimiz

4.Sınıflar Sek Sek Turnuvasında okulumuzu temsil ettiler.

Okulumuz Bilim Fen ve Teknoloji Kulübünün hazırladığı ve Hami Projesi kapsamında Özel Halkalı Okyanus İlkokulu´nun katkılarıyla hazırlamış olduğumuz BİLİM ŞENLİĞİMİZ gerçekleştirilmiştir.

"Bir Ses İki Hareket" Projesi kapsamında düzenlenen etkinliklere okulumuz 1/E Sınıfı öğrencileriyle katılım sağladık.

Okulumuzda Siyer-i Nebi Etkinlikleri kapsamında yapılan Peygamber Efendimizin Hayatı kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler Başarı Belgeleri ile ödüllendirildiler.

Okulumuzda 2018-2019 Sosyal-Kültürel ve Sportif Etkinlikler kapsamında düzenlenen  Kısa Film Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize okul müdürümüz Hasan YAZICI tarafından başarı belgeleri verildi.

Mendil Kapmaca Turnuvası 2.sınıflar arası yarışan 2/A ve 2/B sınıflarımızdan 2/B Sınıfımız 1. olmuştur.

Mrt

3/C Sınıfımızın TEMA Vakfı ile birlikte yürüttüğü Ağaç Kardeşliği Projesi çalışmalarımız devam ediyor.

Mrt

Kısa Film Yarışması için son başvuru tarihi 02 Nisan 2019 Salı gününe uzatılmıştır.

KISA FİLM KONULARI

1.SINIFLAR:

Okulumu Seviyorum

Öğretmenim, Canım Benim

2.SINIFLAR:

Sokak Hayvanlarını Fark Ediyorum

Ailemle Kitap Okuyoruz

Paylaşmak Güzeldir

3.SINIFLAR:

Spor Yap, Sağlık Bul

En İyi Arkadaşım

Benim Fedakâr Annem

4.SINIFLAR:

Dürüst Ol, Mutlu Yaşa

Trafik Kurallarına Uyarım

Büyüklere Saygı, Küçüklere Sevgi

Mrt

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında dereceye giren öğrencilerimize okul müdürümüz Hasan YAZICI tarafından  başarı belgeleri verildi.