OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN YENİ EĞİTİM YILI MESAJI

2023-2024 Eğitim yılının başlaması dolayısıyla okul müdürümüz Erol KURUOĞLU'nun mesajı;

Sayın velilerimiz, sevgili öğrencilerimiz, kıymetli meslektaşlarım,

2023-2024 Eğitim öğretim yılının açılışını yaptığımız bu güzel günde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle yeniden buluşmanın sevincini yaşıyoruz.

Aramıza yeni katılan 6 öğretmenimiz ve 298 öğrencimiz ile birlikte yeni eğitim yılına başlıyoruz. 100. Yılını kutlayacağımız Büyük Cumhuriyetimizin aydınlık nesillerini yetiştirmeye, mutlu çocukların okulu olmaya devam edeceğiz. Fikri, vicdanı ve irfanı hür nesiller yetiştireceğiz. Bunun için her zamankinden daha çok çalışacağız.

Öğretmenlerimizin bilgisi ve tecrübesiyle, öğrencilerimizin azim ve çalışkanlığıyla ve velilerimizin desteğiyle başarılı ve mutlu bir yıl geçireceğimize yürekten inanıyorum.

2023-2024 eğitim ve öğretim yılının okulumuz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyor, büyüklere saygılarımı, öğrencilerimize de sevgilerimi sunuyorum.

Başarılarınız ve mutluluğunuz daim osun sevgili çocuklar. İyi dersler!

Yayın: 11.09.2023 - Güncelleme: 11.09.2023 01:55 - Görüntülenme: 137