eTwinning Projeleri

Kuruculuğunu Fatma ÇETİNKAYA ve Türkan DEMİR BALCI'nın yaptığı okulumuz ögretmeni Sibel DEMİR'in  "EVDEN OKULA OKULDAN EVE STEMLE GELECEĞE" eTwinning Projesinin ilk tanışma webinarı 26/12/2020 tarihinde gerçekleşmiştir.

Okulumuz öğretmeni ASLI KALEBAŞI'nın proje kurucusu olarak görev ve okulumuzdan ELİF YÖRÜKÇÜLER, SERCAN ŞEN ve SİBEL DEMİR'in yer aldığı projemiz ile öğrencilerimize Tasarım Beceri Atölyeleri ile 21. yy. Becerilerini kazanmalarını amaclamaktayız.

BİZİM SUYUMUZ, BİZİM GELECEĞİMİZ eTwinning projesi Türkiye, Romanya ve Tunus'lu öğretmenlerden oluşan proje ekibinde okulumuz öğretmenleri Elif YÖRÜKÇÜLER, Ayşegül AKSAKAL, Ayten DOĞAN ve okul müdürümüz Hasan YAZICI yer almaktadır.

Okulumuz 3/F sınıfı öğretmeni Müjgan Mukaddes TALİ'nin öğrencileri ile birlikte yürütmüş olduğu eTwinning projemiz "BAŞARI ENGEL TANIMAZ"

Okulumuz 3/B sınıfı öğretmeni AYTEN DOĞAN'ın öğrencileri ile TÜRKİYE ÇOCUKLARI KOROSU yapmış olduğu eTwinning projesi

Okulumuz 3/F sınıfı öğretemeni Müjgan Mukaddes TALİ'nin öğrencilerle yürüteceği eTwinning projesi.

Okulumuz öğretmenlerinden Aslı KALEBAŞI ve Müjgan MUKADDES TALİ'nin öğrencileri ile yürütmüş olduğu projeler Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

"BÖLGEMİN KÜLTÜR ELÇİSİYİM" eTwinning projesini okulumuz ana sınıfı öğretmeni Filiz DEREBEY öğrencileri ile yürütmektedir.

Okulumuz öğretmenlerinin yapmış olduğu eTwinning projeleri ULUSA KALİTE ETİKETİ ödülü almışlardır.

Proje Sanal Sergi Turumuza Katılmak İçin Aşağıdaki Görselin Üzerine Tıklayınız.