TBA TASARIM BECERİ ATÖLYELERİMİZ

Ara

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Tasarım Beceri Atölyeleri Akademik İşbirliği Çalıştayına okulumuzu temsilen müdürümüz Hasan YAZICI, öğretmenimiz Necla ÖZDEMİR ŞENTÜRK, okul aile birliği başkanımız Gülşen TEL ve öğrenci temsilcimiz Ege Kemal SERTER katılarak Tasarım Beceri Atölyelerinin etkin kullanılması hususunda akademik işbirliği yapmak üzere eşleştirildiğimiz İstanbul Kültür Üniversitesi temsilcilerinin de katılımı ile çalıştay ve ve panele katılım sağladık.

Ara

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okulumuz ile Tasarım Beceri Atölyelerinin daha etkin ve verimli kullanılması hususunda işbirliği yapmak üzere eşliştirildiğimiz ve bu hususta protokol imzalayacağımız İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri okulumuzu ziyarete gelerek Tasarım Beceri Atölyeleri etkinliklerini izlediler.