MİLLİ EĞİTİM BAKANI ZİYA SELÇUK "TELAFİDE BEN DE VARIM" PROGRAMINI PAYLAŞTI

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Telafide Ben de Varım" programının detaylarını paylaştı. Program tanıtımında konuşan Bakan Selçuk, "Okullarımız 2 Temmuz'dan yeni eğitim-öğretim yılının başlayacağı tarihe kadar okulların fiziksel imkânlarından faydalanmak isteyen öğrencilerimiz için açık tutulacak. Yaz boyu okullarımızda çocuklarımızı ağırlayacağız, isteyen öğrencilerimize fiziksel etkinlikler, isteyen öğrencilerimize akademik programlar sunabileceğiz." açıklamasında bulundu.

Kaynak: http://www.meb.gov.tr/

Haz

Kullanılmış kitap, defter vb. kağıt türevi malzemeleri okula getirerek teslim edelim. Getirdiğiniz kağıt malzemeleri giriş kapısının yanına bırakınız. Personelimiz onları tesli alacaktır.

5-6 Haziran Programı

Haz

Okulumuz 3/F sınıfı öğrencisi Ali Rıza COŞKUN, Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen ÇEVRE KONULU resim yarışmasında ilkokulu kategorisinde 3.'lük derecesi elde etti. 05/06/2021 Cumartesi günü Küçükçekmece Sefaköy Kültür Merkezinde yapılan ödül törenine Okul müdürümüz Hasan YAZICI, sınıf öğretmeni Müjgan Mukaddes TALİ ve öğrencimizin aile de katılarak öğrencimiz Ali RIZA COŞKUN'un başarısına destek oldular. Öğrencimiz Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal ÇEBİ'nin takdimi ile hediye çeki ödülü almıştır. Öğrencimiz ve sınıf öğretmenini tebrik ederiz.

Dünya Çevre Günü