1 Haziran 2021 Salı gününden itibaren ilkokul kademesi sınıflarımızda haftada iki gün (pazartesi - salı günü 1. grup, Perşembe - cuma günü 2. grup) olmak üzere yüz yüze eğitime başlıyoruz.

Anasınıflarımız Pazartesi-Salı - Perşembe - Cuma günleri tek grup halinde yüz yüze eğitim yapacaklardır. Çarşamba günleri okul öncesi ve ilkokul sınıflarımız uzaktan eğitim yapacaklardır.

2020-2021 eğitim öğretim yılı 2 Temmuz 2021 tarihinde sona erecektir.

TRT EBA UZAKTAN EĞİTİM YAYINLARI

Eğitimde Ölçme Değerlendirme Uygulamaları Ulusal Kongresi açılış programını 30/05/2021 tarihinde 09.30'da İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün YouTube kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Dünya Oyun Oynama Günü Etkinlikleri

2020-2021 eğitim öğretim yılı 2. dönemi için 4. sınıf öğrencilerimiz için İKİNCİ BİR SINAV DAHA YAPILMASINI İSTİYORUM tercihi işaretleyen velilerimiz aşağıdaki formlar ile hangi derslerden sınava katılmak istediğini seçerek elden okul idaresine teslim edeceklerdir. (FORMU SADECE İKİNCİ SINAV İSTEYEN VELİLER DOLDURACAKTIR. DİĞERLER VELİLERİMİZİN DOLDURMASINA GEREK YOKTUR.)

Veli akademilerimizin sonuncusu olan Hijyen, Sağlık ve Sağlıklı Beslenme konulu seminerimizi 25 Mayıs Salı günü  velilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.Konuşmacı olarak katılan konuğumuz Güler Açan'a teşekkür ederiz.

Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

20 Mayıs Okul Dışarıda Günü

Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayımlamış olduğu " 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Ölçme ve Değerlendirme İşlemleri" yazısı doğrultusunda TÜM 4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN VELİLERİ, tercih ettikleri seçeneği 24 Mayıs 2021 Pazartesi günü okulumuza gelerek (saat 10.00-16.00 arası) yazılı olarak ya da aşağıda verilmiş linklerden alacakları formu doldurarak e-posta (tuccarsanayiciler@gmail.com)  başvurusuyla bildirmeleri gerekmektedir.