eTwinning Projeleri

Gel Beraber Oynayalım, Zorbalığı Unutalım proje videomuz

Okulumuz 2/F sınıfı öğretmeni Müjgan Mukaddes TALİ'nin ve Küçükçekmece'de yer alan 9 okulun twinarları ve Azerbeycan'dan 9 öğretmenin de katılımı ile 'KORONA GÜNLERİNDE EĞLENCELİ EV OKULUM' adlı e Twinning projesi ulusal basında haber oldu.

Projeyi başarı ile sürdüren öğretmenimiz Müjgan Mukaddes TALİ'yi tebrik ediyouz.

Öğretmenimiz Müjgan M. TALİ'nin de üyesi bulunarak yürüttüğü proje KORONA GÜNLERİNDE EĞLENCELİ EV OKULUM eTwinning Projesinde öğretmenimiz Müjgan M. TALİ'nin yapmış olduğu logo ve Afiş yapılan oylama sonucunda en yüksek oyları alarak proje afişi ve logosu seçilme başarısı göstermiştir. Öğretmenimiz ve öğrencilerimiz tebrik ederiz.

Öğretmenimiz Müjgan M. TALİ'nin katılımcı olduğu eTwinnnig Projesi KORONA GÜNLERİNDE EĞLENCELİ EV OKULUM projesini öğrencileri ile başarılı şekilde yürütmektedir.

TBA (Tasarım Beceri Atölyeleri) Evimizde eTwinning Projesi kurucusu öğretmenimiz Elif YÖRÜKÇÜLER, Proje ile uzuktan eğitim sürecinde öğrencilerimizin okulda yapacakları atölye etkinliklerini evde alilelerinin desteği ile yapmaları ve öğretim sürecini desteklemeyi amaçlamaktadır.

Mrt

OKUMAK, HAYATIN İÇİNDE... eTwinning Projesini okulumuz öğretmeni Aslı KALEBAŞI öğrencileri ile birlikte başırı bir şekilde yürütmektedir.

Mrt

Okulumuz öğretmeni Aslı KALEBAŞI'nın dahil olduğu GEL BERABER OYNAYALIM, ZORBALIĞI UNUTALIM eTwinning projesi başlamıştır. Proje ile arkran zorbalığının önüne geçmek amaçlanmaktadır.

"Geçmişi Geleceğe Taşıyorum" eTwinning projesi onayımız

Okulumuz 2/F sınıfı öğretmeni Müjgan Mukaddes TALİ'nin öğrencileri ile yapmış olduğu eTwinning Projesi

HEDEFLER

Günümüzde teknolojinin faydalarını gördüğümüz kadar zararlarını da görmekteyiz. Teknolojik araçlarla evlere kapanan yalnızlaşan öğrencilerimizin oyunlarla kişiler arası iletişimi güçlü,hayal gücünü kullanan,yaratıcı düşünen, empati yapan, birlik ve beraberliğin öneminin farkına varan bireyler olmasını hedefliyoruz.

ÇALIŞMA SÜRECI

2-3 ay sürecek olan projemizi ortaklarımızla koordineli bir şekilde gerçekleştireceğiz. Her adımda fikirlerimizi paylaşarak, geliştirerek belirlenen zaman diliminde beraber yürütmeyi isteriz.

BEKLENEN SONUÇLAR

Ebeveynlerinin oyunlarıyla geçmişe yolculuk yapan öğrencilerimizin kuşaklar arası bağ kurmasını, ailesi ve arkadaşlarıyla olan iletişiminin gelişmesini planlıyoruz. Özgüveni gelişmiş, kendisini iyi ifade edebilen , liderlik özelliği edinebilen, analitik ve yaratıcı düşünme becerisini geliştiren, problem çözme yeteneğine sahip, sosyal yönü güçlü bireyler olmalarını bekliyoruz.

Projemizin aylık çalışma planı:

OCAK-  Projenin tanımlanması , ortakların bulunması - veli izin belgelerinin tamamlanması

ŞUBAT-  Öğrencilere araştırdıkları oyunları yazmaları için kağıtların dağıtılması ve ailesi ile birlikte oyunun resmini yapmaları

Beğenilen çalışmaların twinspace materyaller sekmesinin görüntüler bölümünde yayınlanması

MART- Velilerin de katılımıyla öğrencilerle birlikte  okul bahçesinde oyunların oynanması ve fotoğraflarının yayınlanması

NİSAN- Projeye katılan tüm öğrencilerin okul bahçesinde oyunları oynamaları ve fotoğraflarının yayınlanması