İstanbul Okuyor Ben Okuyorum Projesi kapsamında okulumuz öğretmenleri, velileri, öğrencileri ve personelimizle birlikte okuma etkinliklerimiz devam etmektedir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda çoşkulu bir şekilde kutlandı.

Okulumuzdaki sınıf ve panoların süslenmesinden başlayıp programın hazırlanmasında,  sunulmasında,  öğrencilerimizin hazırlanmasında emeği geçen

tüm öğretmen, öğrenci, veli, okul çalışanları, folklor hocalarımız ve arka plandaki tüm emektarlara teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egeömenlik ve Çocuk Bayramını saat 10:00'da yapacağımız etkinliklerle kutlayacağız.

Tüm Halkımızı bekliyoruz.

Şbt

Okulumuz Yardımcı Hizmetler Kadrosunda 2004 yılından itibaren çalışan S. Sinan KELEŞ yaklaşık 20 yıllık hizmetin ardından 20/02/2024 tarihi itibari ile

emekliye ayrılmıştır. Okulumuza verdiği değerli hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür eder,  Tüccar ve Sanayiciler Derneği İlkokulu Ailesi olarak bundan sonraki hayatında

sağlık ve mutluluklar dileriz.

Okulumuzda İlçemiz Bilim Sanat Merkezi Genel Zihinsel Yetenek Alanı  Ön Değerlendirme Uygulamaları ( Bilsem Tablet Uygulamaları )

10/02/2024 ile 23/03/2024 tarihleri arasındaki Cumartesi ve Pazar Günleri yapılacaktır.

Okulumuza Ulaşım Olarak;

* Uygulamanın başlama saatinden en az 30 dakika önce okulda olmanız sizin yararınıza olacaktır.

* Sefaköyden gelen SARI BAŞLIKLI başlıklı SEFAKÖY-BAŞAKŞEHİR minübüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.

* 89 T ve 98 T otobüsleri okulumuzun önünden geçmektedir.

* Ayrıca okulumuz Halkalı merkeze 10 Dk .lık yürüme mesafesinde olup, selçuklu parkının yakınında ana yol güzergahı üstündedir.

* Tek araçla gelemeyen velilerimiz öncelikle Halkalı Merkeze gelip oradan okulumuza ulaşmayı denemelidir.

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılının 1. dönemi 19 Ocak'ta sona eriyor. 16 günlük yarıyıl tatilinin ardından 2. dönem 5 Şubat Pazartesi günü başlayacak.

Okul Müdürümüz Erol KURUOĞLU'nun yarıyıl tatili mesajı:

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişikliğe uygun olarak;

Günlük Ders Saatleri Çizelgesinde değişiklik yaptık. 2. Teneffüs 20 dakika olarak düzenlendiği için 6. ve son dersten çıkış Saati 14:45 olmuştur.

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Tüm Halkımızla Birlikte Kutluyoruz. Okulumuz Bahçesindeki törene Tüm Halkımızı Davet Ediyoruz.

09 Ekim 2023 tarihinde yapılan genel kurulda göreve seçilen Okulumuz Aile Birliği Yönetim Kurulu üyeleri kendi aralarında yaptıkları ilk toplantıda görev paylaşımını gerçekleştirdiler.

Genel kurulda oy birliği ile seçilen yönetim kurulumuzu tebrik eder, başarılar dileriz.

2023-2024 Eğitim yılının başlaması dolayısıyla okul müdürümüz Erol KURUOĞLU'nun mesajı;

Tem

Okul öncesi eğitim ve ilköğretim kurumları yönetmeliğine göre 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılında okulumuzda Ana sınıfına ve 1. Sınıfa yeni kayıt olacak öğrenciler için kayıt süreci Temmuz ayının ilk iş gününde 3 Temmuz 2023’te başlamıştır.

Nakil işlemleri ise Eylül ayının ilk iş gününde başlayacak.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Levent YAZICI ve Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat GÖZÜDOK, Bilsem Resim Uygulamaları sürecinde okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Resim Yetenek Uygulamasına Küçükçekmece, Bağcılar ve Bahçelievler İlçelerinden 1. 2. ve 3. sınıfta eğitim gören ve ön yetenek testini geçen 805 öğrenci katıldı.

Ziyaretinden dolayı sayın müdürlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Önce yaya uygulaması için okulumuzda "Yayalara Öncelik, Hayata Saygı" sloganıyla "Hepimiz yaya geçitlerindeyiz" etkinliğimizi gerçekleştirdik.  Etkinliğimize katılım sağlayan şube müdürümüz sayın Cemil ÇİFTCİ'ye teşekkür ederiz.

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.